Екс-солістку “ТАТУ ” побив неросійський чоловік: зламана щелепа через токсичні відносин

Насильство в сім'ї - тема, з якою стикається кожен третій громадянин. Буває це явище і в зоряних сім'ях.

Зіткнулася з цим музикант і екс-солістка популярної групи “Та-ту ” Юлія Волкова. За її словами, вона зустрічалася з хлопцем неросійської національності, який довгий час морально і матеріально її притискав. Зрештою вона не витримала, і вирішила піти. Після новини про розставання партнер був у нестямі від злості і підняв руку на Волкову. У дівчини була розбита щелепа.

Про це Юлія Волкова розповіла в своєму фільмі-сповіді, яку опублікував онлайн-кінотеатр Premier.

Юлія Волкова
Юлія Волкова

«Все це закінчилося на вулиці, трагічно, з підняттям рук, зі зламаною щелепою в трьох місцях. Я на землі. Люди намагалися його від мене віддерти, відірвати », – згадує співачка. Вона сказала, що була у свідомості після цієї ситуації, але нічого не пам’ятає. Отямилася вже сидячи в кареті швидкої допомоги, коли медики надавали їй допомогу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.