Разін оголосив про укладення миру з Шатуновим: однорічний конфлікт зійшов на “ні”

Останній рік продюсер і музикант не знаходили точок дотику.

Сьогодні шанувальники обох виконавців змогли зрадіти новини про перемир’я. Продюсер групи «Лагідний травень» Андрій Разін оголосив про перемир’я з колишнім музикантом колективу Юрою Шатуновим. Вони провели такий собі негласний “круглий стіл “, де вирішили всі конфліктні ситуації, знайшли компроміс і заявили, що конфлікт вичерпаний.

«Сьогодні понад півтори години спілкувався з директором Юри Шатунова Аркадієм Кудряшовим. Розмова була конструктивною. За великим рахунком, у нас взаємних претензій немає, тому сподіваємося на мирне вирішення всіх наших питань ».

«Андрій, ми знаємо, що Юра для вас як член сім’ї. Сподіваємося, що все у вас вирішиться благополучно »,« Слава Богу, що ви вирішили всі питання », – відзначили в коментарях користувачі.

Для тих, хто не в курсі про обставини конфлікту співаків нагадаємо, що Разін образився на Шатунова через відхід останнього з групи. Як говорив Разін, Шатунов пішов сам в сольну кар’єру і ніяк заздалегідь нікого про це не попередив.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.