Залишилося тільки народити: дружина Віктора Павлика розповіла як вони з чоловіком назвуть сина

У Інстаграм-акаунті нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова нарешті заговорила про дітей.

Незважаючи на те, що недавно Віктор Павлик втратив сина від шлюбу з Ларисою Созаевой Павла (він помер у віці 21 року від онкології), співак уже намагається повернутися в звичний ритм життя і залікувати свій біль. Судячи з усього, його молоденька дружина намагається підтримати чоловіка розмовами про спільні дітей.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Павлик зі своєю молоденькою дружиною вже планують дітей, хоча в шлюбі ще менше року

Так, Катерина Репяхова у себе в Інстаграм розповіла, що вони з Віктором хочуть мінімум двох дітей – хлопчика і дівчинку.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

При цьому, Катерина з самого дитинства була впевнена, що свого сина назве ім’ям Михайло. За її словами, Віктор Павлик не проти цієї ідеї. Також шанувальники запитали з приводу фізичної близькості – чи немає у подружжя проблем на тлі величезної різниці у віці? Репяхова нескромно відповіла, що її молоді колишні хлопці не зможуть зрівнятися з Віктором Павликом в цьому плані.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Зараз поки ні Катерина, ні сам Віктор Павлик не робили заяв про те, що вони чекають дитину. Однак підозри у фоловерів закралися ще цього літа, коли дівчина ходила обстежитися в лікарні і публікувала знімки УЗД.