Стан Дмитра Пєвцова погіршився: коронавірус не відступає і викликає численні ускладнення

Нещодавно шанувальників актора Дмитра Пєвцова сколихнула новина - їх кумир екстрено госпіталізований у важкому стані.

Попередньо у нього проблеми з легенями, однак на тлі пневмонії з’явилися і супутні захворювання – ускладнення. Лікарі підозрюють у Пєвцова коронавірус, однак говорити про такий серйозний діагноз без результатів ПРЦ-тесту поки рано.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

Сім’я і наближені до неї люди відзначають, що, швидше за все, Пєвцов підчепив недугу відпочинку. Нещодавно Дмитро з дружиною і сином відпочивав в Криму. Відразу після повернення з відпустки у нього відчувалася слабкість, довелося звернутися в лікарню. Перший час стан був стабільним, але через кілька днів була потрібна госпіталізація.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

«Попередньо … Як це називається? .. Пневмонія. Експрес-тест на коронавірус поки негативний. Чекаємо-с лікарів. Все добре. Настрій бадьорий. Працювати не хочеться до сих пір! Ну, очевидно, це в зв’язку з самопочуттям », – говорив сам Пєвцов на відео 29 серпня. Зараз актор знаходиться на ізоляції, не виходить на зв’язок через Інтернет. Шанувальники підозрюють, що це через різко незадовільного самопочуття.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!