Комаров поїхав в Карпати на поїзді і захопився унітазом в вагоні: як мало потрібно для щастя

Дмитро Комаров об'їздив стільки забутих і забитих куточків світу, що його вже нічого не дивує, здавалося б. Але ні, він проїхався на українській залізниці і знайшов на що звернути увагу.

Ще вчора з рук президента Володимира Зеленського Дмитро Комаров отримав нагороду “Заслужений журналіст України “, а вже сьогодні з ранку “заслужений мандрівник світу ” відправився на західну Україну. Ні, він не найняв вертоліт і навіть не поїхав на власному автомобілі. Він вирішив скористатися громадським транспортом – як прості українці.

Комаров проїхався в поїзді “Укрзалізниці ” і захопився туалетом

Дмитро Комаров “протестував” українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну

Багато людей звикли до того, що в туалетах потягів не прибрано і поганий запах. Однак Дмитро так не думає. У себе в Інстаграм він показав новий вагон, який слідував за маршрутом “Київ – Івано-Франківськ “. Комаров показав, що з метою забезпечення повної санітарії, в туалеті поїзда використовуються одноразові накладки на ободок, які змінюються навіть не вручну, а автоматично. Також він здивувався від того, що слив працює добре, на умивальнику є рідке мило, а на поличці стоїть баночка з антисептиком.

Дмитро Комаров “протестував” українські поїзди, які ходять зі столиці на Західну Україну

В цілому, “бувалий ” журналіст залишився задоволеним від такої поїздки.