Поведінка, як у Кіркорова. Андрій Данилко здивував своєю реакцією на питання

Також співак накинувся на жінку, яка стояла поруч. Подробиці конфлікту читайте в нашому матеріалі.

За лаштунками Національного відбору на Євробачення епатажний Андрій Данилко спілкувався з журналістами. Йому дуже не сподобалися питання, з якими до нього підійшли представники ЗМІ.

Це настільки розлютило шоумена, що той під час інтерв’ю «накинувся» на жінку. Вона стояла поруч і говорила по телефону.

Під час бесіди з представниками ЗМІ Андрій Данилко заявив, що його досі запрошують на Євробачення, але вже як гостя. Він пояснює це тим, що в 2007 році зайняв там друге місце, а про переможців вже ніхто і не пам’ятає. Крім того, за виступ на головному пісенному конкурсі Європи йому пропонують гонорар.

Нагадаємо, що Андрій Данилко брав участь в конкурсі Євробачення в 2007 році в образі Вєрки Сердючки. Тоді він привіз в Україну друге місце. Переможницею тоді стала Марія Шерифович з Сербії.

Також нагадаємо про те, що в цьому році Україну на Євробачення, яке відбудеться в Роттердамі, буде представляти молода група Go-A з піснею «Соловей». У фіналі Нацвідбору вони отримала максимальні бали і від суддів, і від глядачів, хоча до цього не були  популярними. Їх творчість – це суміш українського фольклору і танцювальної музики.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зірки, весільні фото яких не викликають захоплення.

Нагадаємо, що фанати на фото не впізнали Наташу Корольову. Прихильники припускають, що співачка зробила пластику.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.