Схожий на Бреда Пітта. Потап показав свого сина

Фото з сином український виконавець Олексій Потапенко опублікував на своєму акаунті.

Продюсер і виконавець Олексій Потапенко провів спільний вікенд з сином. Разом з хлопчиком вони вирушили до Барселони. В Іспанії тато влаштував для сина розважальну програму. Такі висновки можна зробити, виходячи з фотозвіту, який опублікував Потап на своїй сторінці в Іnstagram.

 "" Потап з сином Андрієм

Потап і Андрій гуляли по місту, заглянули в фірмовий магазин ФК «Барселона», відвідали виставки та музеї. А в суботу вони переглянули матч «Барселона» – «Реал-Сосьєдад». Саме заради цієї гри вони поїхали до Іспанії.

А 8 березня Потап з сином в соціальних мережах привітали всіх представниць жіночої статі з Міжнародним жіночим днем. Продюсер опублікував знімок сина, на котрому хлопчик одягнений в салатовой світшот. Фото знаменитий тато підписав так: «З 8-м березня! Ми з Андрієм вітаємо всіх дівчат». Під знімком тут же написала коментар перша дружина Олексія, мама Андрія Ірина Горова: «Мій солодкий хлопчик!»

 "" Потап і Андрій привітали жінок зі святом

До речі, шанувальники репера знайшли схожість його сина з голлівудським актором Бредом Піттом, а також відзначили, що хлопчик буде користуватися популярністю у жіночої статі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися Букіни.

Нагадаємо, що син популярної співачки дізнався, що вона не його біологічна мати.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.