Зірка «Жіночого кварталу» відверто зізналася, що хотіла б переспати з Сергієм Притулою: шанувальники божеволіють

Висхідна зірка «Жіночого кварталу» Катя Нікітіна зізналася, що була б не проти переспати з шоуменом Сергієм Притулою. Такими одкровеннями гумористка поділилася на шоу «Хто зверху?».

В ефірі «Нового каналу» вже стартував ювілейний десятий сезон адаптованого проекту «Battle of the Sexes», де за перемогу борються дві команди — жінки та чоловіки. Звичайно, їх учасниками стають відомі телеглядачу зірки.

З нововведень — щотижня на YouTube будуть виходити ігри, де суперники ставлять один одному каверзні питання і отримують на них максимально правдиві відповіді.

У першому випуску один з творців гумористичного «Improv Live Show» від Кварталу-95 Костянтин Трембовецький запропонував колезі Каті Нікітіній зіграти в «Переспи, одружися, покаліч».

Константин Трембовецкий
Костянтин Трембовецький

Коміку стало цікаво, кого і для якої ролі героїня статті вибрала б з учасників чоловічої команди (Гарік Бірча, Сергій Притула та Володимир Жогло). Відповідь не змусила на себе чекати:

«З Притулою я б переспала. Що там далі? Одружитися? Ой, я рано зробила свій вибір. Тоді з Гаріком одружитися і… Я просто дуже погано знаю Жогло як людину, тому не шкода», — засміялася Нікітіна.

Катя Никитина
Катя Нікітіна

Нагадаємо, нинішньою співведучою Сергія є народна улюблениця Леся Нікітюк. Перші два сезони вела ревізор Ольга Фреймут, яку на наступні чотири роки замінила учасниця Comedy Woman Катерина Варнава.

Вона була змушена відмовитися від подальших зйомок в шоу через заборону на в’їзд в Україну, тому на її місце прийшла Леся.

Соведущие Сергея Притулы в «Хто зверху»
Співведучі Сергія Притули в «Хто зверху?»

Саме з приходом Нікітюк на роль ведучої програма стала лідером рейтингу телеперегляду, так що продюсери не прогадали.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.