Олег Винник — чоловік нарозхват: Таюне намагається посунути не одна Шоптенко. Камінська теж встала в чергу

Український натуральний блондин Олег Винник воістину чоловік нарозхват. На його увагу претендує не тільки Таюне і мова не про мільйони відданих вовчиць.

У новому сезоні «Танців з зірками» співак танцює в парі з Оленою Шоптенко. Вони зараз проводять дуже багато часу разом, чим змушують прихильниць переживати — невже артист крутить роман на паркеті, коли вдома його чекає кохана дружина?

Подібні домисли не безпідставні, адже варто тільки поглянути на те, з якою ніжністю і трепетом Олег відноситься до своєї партнерки, і все стає зрозуміло.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Відзначимо, публіка впевнена, що Винник одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, хоча можливе подружжя ніколи не підтверджувало цю інформацію.

Проте, за словами місцевих жителів рідного села Олега, пара знаходиться у відносинах ще зі студентства. Більш того, у них підростає 15-річний син Юліан, який живе і вчиться в Німеччині.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник і Таюне

До Шоптенко приєдналася ще одна учасниця «Танців» — солістка дуету «НеАнгели» Слава Камінська. Співачка намагалася підкорити паркет в минулому сезоні, однак через отриману на тренуванні травму була змушена покинути проект. У цьому році вона вирішила взяти реванш.

Зірка поділилася у соцмережах гарячим знімком з Олегом, який підписала дуже інтригуюче:

«До цього фото не потрібні слова», — написала Камінська.

Реакція підписників не змусила на себе чекати і вони тут же засипали пост коментарями:

  • «Вовчиці вже плетуть ляльки вуду»;
  • «Ось це пара!»;
  • «Дуже добре виглядаєте»;
  • «Я ревную!»;
  • «Забрав у свій полон?».

Цікаво, що партнери Винника і Камінської (Шоптенко і Дікусар) — колишні чоловік і дружина. Їх зіткнення обіцяє бути захоплюючим.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.