Галкін кинув Пугачову і весь вечір розважався з незаміжньою Гагаріної і Лазарєвим, цілуючи їх по черзі

Максим Галкін пішов у відрив. Він залишив дружину на господарстві, а сам відправився розважатися з незаміжніми дівчатами і Сергієм Лазарєвим.

У неділю Арман Давлетяров, генеральний директор “Муз-ТВ”, відсвяткував своє 50-річчя пишним банкетом. Хоча дата його народження 13 серпня, але торжество перенесли на місяць, так як багато гостей були на відпочинку закордоном.

банкет
Банкет

Компанія зібралася весела, всі гості не тільки пригощалися, а й співали для ювіляра. Ведучими свята були Микола Басков і Лоліта Мілявська.

Серед запрошених були і зоряна пара Максим Галкін і Алла Пугачова. З якихось причин Примадонна не прийшла, але чоловіка відправила (або відпустила).

Майже вільний Галкін вибрав стіл з холостякуючими Поліною Гагаріної, Ані Лорак, Сергієм Лазарєвим та весь вечір веселився до упаду.

Скріни з сторіз Максима Галкіна
Скріни з сторіз Максима Галкіна

За розповідями присутніх, напідпитку самотні дами вели себе розкуто, так що свою порцію гарячих поцілунків і танцювальних обіймів отримав і Галкін, і Лазарєв. І якщо Лазареву це тільки в бонус, то що думає Пугачова про такі тісні контакти чоловіка з дівчатами, набагато її молодше, ми можемо тільки здогадуватися. Буде не дивно, якщо завтра у Галкіна вималюється бланш під оком.

фотошоп
фотошоп

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.