Екс-дружина Віктора Павлика не може змиритися зі смертю сина: «Мені дуже важко»

Екс-дружина Віктора Павлика відверто поділилася своїми переживаннями після смерті сина. Павла Павлика немає з нами вже 40 днів.

7 серпня цього року помер 21-річний син українського музиканта Віктора Павлика Павло. Хлопець 2 роки боровся з онкологією, пережив майже 2 десятки курсів хіміотерапії і операцію. На жаль, хвороба виявилася сильнішою.

Мати покійного Павла Павлика Лора Созаева важко пережила смерть свого сина. Жінка ділиться зі своїми почуттями і переживаннями, а також архівними фотографіями сина в соціальних мережах. Так, Лора Созаева недавно опублікувала пост на своїй офіційній сторінці в Facebook і повідомила, що вже пройшло 40 днів з дня смерті її сина. Жінка розповіла про виховання Павла і про те, наскільки їй важко після смерті спадкоємця.

Павло Павлік з мамою

«21 рік я обіймала і казала люблю своєму сину. Тепер я в порожнечі. Мені дуже важко! », – поділилася переживаннями Созаева.

Убита горем мати розповіла, що вони з Павлом були не просто мама і син, а були справжніми друзями. За словами Созаевой, вона не змогла побудувати кар’єру адже весь свій час присвятила синові і зовсім про це не шкодує. Жінка вважає, що головне в її житті те, що вона зуміла виховати прекрасного сина і стати для нього по-справжньому близькою людиною.

До написаним одкровень жінка додала архівне відео зі своїм сином. На ролику Павло Павлік грав на гітарі і співав всім відому пісню «Постой, паровоз …».