Спливли таємниці хворої на рак Насті Заворотнюк: він бив її, закривав в будинку і знущався

Подробиці особистого життя онкохворої актриси з кожним днем стають тільки цікавіше.

Російська маловідома актриса Лія Волянська, наближена до сім’ї “Моєї прекрасної няні “, вперше заговорила про стан Заворотнюк на даний момент. Також вона нагадала, що інший член подружжя Стюков досить жорстко ставився до Насті – контролював її, влаштовував сцени, істерики, напади ревнощів, перевіряв телефон і так далі.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Другий чоловік Заворотнюк не давав їй вийти з дому, забороняв ходити на роботу і на різні заходи

“Вона жила в чужій країні з тираном, який її бив і дитини свого власного. Просто бідна Настя “, – заявила актриса Лія Волянська.

Більше про життя онкохворий Заворотнюк ви можете дізнатися в нашому відео – Історія Анастасії Заворотнюк: кар’єра, 3 чоловіка, коханець, онкологія і кома.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.