Пугачова, Кіркоров і Буйнов ігнорують тяжкохворого Моїсеєва, але ж дружили стільки років

Відомі друзі-артисти Алла Пугачова, Філіп Кіркоров і Олександр Буйнов ігнорують тяжкохворого Моїсеєва, незважаючи на багаторічну дружбу. У всякому разі, саме так все бачить адвокат і телевізійний експерт Тамара Пухова.

У грудні 2010-го виконавець хіта «Голубая луна» переніс інсульт. В результаті нападу ліву частину його тіла паралізувало, зірку ввели в штучну кому і підключили до апарату ШВЛ. Через місяць з гаком Бориса виписали з лікарні, а вже влітку 2011-го він виступав у Юрмалі.

Борис Моїсеєв

При цьому варто відзначити, що реабілітуватися до кінця він так і не зміг — у нього не працюють верхня губа і ліва рука, також у 66-річного короля епатажу утруднена мова.

Через проблеми зі здоров’ям Моїсеєв став рідко з’являтися на публіці, тому в ЗМІ часто з’являються новини про те, що зірки вже немає в живих, але це не так. Знайомі співака спростовують ці чутки і розповідають про реальний стан справ.

Моїсеєв після інсульту

Днями Тамара Пухова налякала шанувальників про те, що зараз Борис прикутий до ліжка, практично всі його заощадження пішли на реабілітацію, а ніхто із зіркових друзів не відвідує героя статті.

Тамара Пухова

Як вважає адвокат, Моїсеєву було б приємна будь-яка увага, до того ж, якби вони захотіли, то змогли б поліпшити його фінансову ситуацію:

«Алла Борисівна Пугачова чому про нього забула? Кіркоров, Буйнов — всі, хто його свого часу оточували і з ким він співав на одній сцені. Звичайно, ніхто не зобов’язаний цього робити, але дружба і людські відносини повинні ж залишатися», — сказала в інтерв’ю для Sobesednik.ru Пухова.

Алла Пугачова і Борис Моїсеєв

За словами Тамари, знайти час, щоб зазирнути до тяжкохворого Бориса Михайловича, нескладно, а йому самому така увага принесла б масу позитивних емоцій.