Все-таки розлучення? Турецький красунчик Бурак Озчівіт скоро стане холостяком

В кінці цього року всіх шанувальників і шанувальниць "Балі Бея" з "Пишного століття" стривожила новина про те, що у нього з дружиною шлюб тріщить по швах.

Все почалося з того, що сусіди пари повідомили про їх численних сварках, свідком яких були пізно ввечері. Пара зазвичай свариться біля басейну – вони кричать один на одного і з’ясовують відносини. Фахріє Евджен навіть в істериці йшла з дому.

Зараз з’явилася офіційна інформація про розлучення Фахріє Евджен і Бурака Озчівіта

У зв’язку з численними чутками Фахрі зважилася прокоментувати ситуацію. Вона сказала, що сварки біля басейну дійсно були, однак це були типові побутові ситуації, і ніяких думок про розлучення у подружжя не виникало. Однак фанати розцінили це як виправдання, і впевнені – з дня на день з’явиться інформація про те, що Бурак Озчівіт холостяк.

Відзначимо, Бурак і Фахрі познайомилися на зйомках турецького серіалу “Корольок – пташка співоча “, де зіграли закоханих в головній ролі. Зараз вони разом виховують сина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.