(Відео) Сергій Павлов зворушливо і з душею виконав пісню “А нам сьогодні 50 ще не вечір “

Ностальгічно згадуєш даремно розтрачену молодість.

Іноді зупиняєшся і починаєш осмислювати життя, яка стрімко пролетіла. Все в ній було і злети та падіння. І коли розумієш, що вже тобі 50 років, то мимоволі замислюєшся, чого ти досяг у своєму житті. Не тільки в матеріальному плані, але і в питанні щастя та удачі, а найголовніше в любові. Оточують тебе улюблені люди, з якими хочеться прожити залишок життя?

І тоді ностальгічно згадуєш даремно розтрачену молодість з її помилками, яких припустилися по дурості. Їх можна звичайно виправдати, але від себе нікуди не втечеш і не сховаєшся.

З іншого боку – якщо дивитися в час, що залишився майбутнє оптимістично – то можна сказати: “Але ж нам тільки 50, ще не вечір!”

Чи зможеш ти в що залишилися, відведені Богом року життя зробити що-небудь істотне, щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки?

На це питання можеш відповісти тільки ти, враховуючи набутий досвід спілкування з людьми.

Адже у тебе посріблила життя скроневий лиск!

Подивіться цей чудовий, ностальгічний кліп – можливо він вам додасть оптимізму для продовження життя.

Відео: пісня “А нам сьогодні 50, ще не вечір”

Прочитайте, також коментарі:

“Мені 54, їй 37 Бог дасть через два дні одружуємося! Бажаю всім любові добра і здоров’я. Амінь. ”

“Як же коротке життя людини. Пацаном був, думав життя це вічність, оглядаюся назад 50 з гаком пролетіли як одна мить. Цінувати кожну хвилину і секунди потрібно, адже це наше життя, яка нам на жаль дається один лише раз. ”

“У цій пісні стільки тепла розумієш це коли 50 і хочеш решту життя прожити так, щоб встигнути то що не встигаєш. Чіпляє за душу я люблю слухати цю пісню сигаретою і кави та розумієш як нам залишилося мало молодість та що там казати життя проходить перед очима. “

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.