(Відео) Олег Винник і Таюне з піснею “Улюблена “. Глядачі в невимовному захваті!

Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Талановитий співак Олег Винник вміє перевтілюватися коли виходить на сцену. Однак виконуючи пісню “Кохана”, йому напевно не довелося перевтілюватися і грати роль закоханого чоловіка. І так видно, що він співає про свою любов до коханої жінки. Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Глядачі теж не залишилися байдужими до виконання такої душевної та емоційної пісні. Деякі вставали з місць і ритмічно рухалися в такт музиці. Більшість висловлювали своє захоплення хитаючи руками в повітрі. Глядачі в залі були приведені в невимовний захват виконанні Олега Винника.

Талант є талант!

Подивіться цей виступ знаменитого співака і переконайтеся самі.

Відео: Олег Винник і Таюне з піснею “Кохана”

Ознайомтеся, що шанувальники таланту співака написали в соціальних мережах:

“Неповторний, обожнюваний з божественним голосом! Україна – це співак – ваша гордість! ”

“Нещодавно зовсім відкрила для себе вас і тепер ви найулюбленіший співак дивлюся вас в день по кілька разів і нічого не можу з собою вдіяти. Дуже шкода що не зможу побувати на вашому концерті дуже шкода. ”

“Олег, ваші пісні можна слухати незліченну кількість разів – це завжди задоволення. Спасибі! Творчих успіхів, відмінного здоров’я і щастя! ”

“Приголомшливий наш Олег !!! Дякую за ваші пісні, і радість які ви даруєте нам !!! Щастя вам, процвітання, здоров’я та удачі! “

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.