Оля Фреймут розповіла, як її старша дочка спілкується з нинішнім чоловіком: “Мені б хотілося, щоб між ними було більше тепла”

У великому інтерв'ю Ютуб-каналі "Зе Інтерв'юер" головна ревізорка країни розповіла як її дочка від першого чоловіка спілкується з нинішнім чоловіком Володимиром Локотко.

Ольга розповіла, що її нинішній чоловік для 14-річної Злати НЕ вітчим, а друг. Вони мають стримані партнерські відносини, іноді дуже небагатослівні.

“Він просто поруч. Я не вірю, що коли ти починаєш життя із новим чоловіком, то твоя дитина полюбить його, а він – твоєї дитини. У них ділові відносини з елементами дружби. Володя завжди поруч “, – говорить Фреймут.

Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл
Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл

Також ревізор розповідає історію про те, що якось у доньки вдома вибило світло, Володимир Локотко взяв і поїхав, зробив світло, викликав електриків.

Володимир Локотко
Володимир Локотко

Фреймут додала, що душевних розмов між Златою і Володимиром немає. Їй хотілося б, щоб між її близькими людьми було більше тепла.

Нагадаємо, Ольга Фреймут та Ілля Падзіна беруть участь в новому сезоні шоу “Танці з зірками “.

 

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна

На минулому прямому ефірі вони вперше вийшли на паркет після коронавируса. Оцінки судді поставили їм невисокі, проте це не завадило пройти їм в наступний ефір – глядачі підтримали.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".