Розлучення Камінської, товста Ані Лорак, танці Олега Винника та інші скандали тижня

Для світу зірок критично важливо бути в центрі уваги, тому всі скандали і з'ясування відносин йдуть їм на руку.

Зірками цього тижня стали не тільки Тарзан і його численні жінки, а ще й правда про розлучення Слави Камінської, несподіваний набір ваги співачки Ані Лорак і “віддалені ” танці Олега Винника. А ви стежите за новинами шоу-бізнесу?

Чоловік покинув Камінську через …

слава Камінська

За словами Едгара Камінського, який заговорив вперше за два роки, він прийняв рішення розлучитися з солісткою “НеАнгелів ” через те, що та була одержима ідеєю зробити пластику – збільшити губи, груди і переробити інші частини тіла. Вони часто сварилися з цього приводу і не могли знайти компроміс. Зараз він не планує повертатися до Слави, так як будує нові відносини. Сама Слава, схоже, теж не втрачає часу дарма, і крутить роман зі своїм партнером з “Танців з зірками “.

Ані Лорак рознесло вшир

Кажуть, що білий повнить. Якщо це так, Ані Лорак краще не з’являтися на публіці в білому вбранні, адже це додає їй навіть не пару, а цілий десяток зайвих кг.

Саме тому її фотографію стали активно обговорювати, і коментарі там були не найприємніші.

Олег Винник дозволив собі не вийти на паркет. На зло Кухар

Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях із зірками 20 вересня

У неділю відбувся черговий ефір “Танців з зірками “. Олег Винник та Олена Шоптенко танцювали, але не на паркеті. Він вийшов на сцену під час свого туру, ніж критик Катерина Кухар була дуже незадоволена.