Надію Бабкіну жорстко розкритикували в мережі через блискучий наряд на похоронах Михайла Борисова

Трохи більше тижня тому від коронавірусу помер Михайло Борисов. Він був незмінним ведучим телевізійної лотереї «Русское лото». Попрощатися з ним прийшли безліч відомих людей, включаючи і Надію Бабкіну, яку жорстко розкритикували за блискучий наряд на похоронах.

З огляду на те, що героїня статті веде «Модний вирок», публіка дуже здивувалася підбору одягу для такого траурного заходу. Справа в тому, що на співачці була маска зі стразами і футболка під чорним піджаком з паєтками, що переливаються на сонці.

Надія прощається з Михайлом Борисовим

Вишенькою на торті став напис на кофті «Call me». У перекладі на українську мову це означає «Подзвони мені». Відповідні фотографії артистки з’явилися в Instagram-акаунті видання «Дни.ру».

Там же в коментарях користувачі мережі почали несхвально висловлюватися з приводу побаченого. На думку багатьох, в такому вигляді зірка могла піти на якусь вечірку і аж ніяк не на церемонію прощання:

  • «В яких футболках нині бабусі на похорони ходять — картина напрочуд!»;
  • «Відповідний наряд»;
  • «Вже на похорон, як на показ»;
  • «Який некоректний напис на футболці! Модний вирок!»;
  • «Напевно буде чекати дзвінка»;
  • «З жиру бісяться»;
  • «Ні туди, ні сюди маска».
Несхвальні коментарі користувачів Instagram

По одягу дійсно зустрічають, а значить і судять, що дуже яскраво підтвердив приклад скорботної Надії Георгіївни, чий образ в даному випадку вийшов украй невдалим. Відомо, що з покійним телеведучим виконавиця дружила.

Михайло Борисов

Михайло Борисов раптово помер від коронавірусної інфекції 19 вересня. Йому стало погано прямо на знімальному майданчику, звідки його забрала швидка. Термінова госпіталізація закінчилася відходом з життя в результаті серйозного ураження легень.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.