Онкохворий Борис Корчевніков вперше підтвердив проблеми зі слухом після операції з видалення пухлини

Відомий російський актор і телеведучий Борис Корчевніков вперше офіційно підтвердив свої проблеми зі слухом, які виникли у нього після перенесеної операції на головному мозку.

Близько п’яти років тому герою статті видалили доброякісну пухлину, що зачепила слуховий нерв. Тоді він довго відновлювався, хоча і всіляко намагався заспокоїти шанувальників.

Не так давно почали говорити про те, що наслідки хірургічного втручання дали про себе знати через втрату слуху. Таємниця розкрилася після зйомок одного з випусків програми «Доля людини».

Борис Корчевніков

Тоді знімальна група попросила гостей поставитися з розумінням до того, що може виникнути необхідність щось перезаписати. Крім того, співробітники акцентували увагу на тому, щоб запрошені учасники говорили чітко — так Борис зможе зрозуміти їх по губах.

Якийсь час Корчевніков відмовчувався і ніяк не коментував ситуацію, але в новому випуску з Ігорем Крутим ведучий у всьому зізнався. Композитор ділився з публікою кумедними історіями з життя, проте один дуже цікавий курйоз він все ж не став розповідати, оскільки без нецензурної лексики там не обійтися.

Ігор Крутой в «Долі людини»

Ось як на це відреагував герой статті:

«А я погано чую все одно».

Медики вважають, що втрата слуху може бути пов’язана не з ускладненням після операції, а з прогресуванням хвороби. До того ж зірковий промоутер Євген Морозов запевняє, що зараз Борис зайнятий пошуком підробітку на корпоративах, щоб оплатити власне лікування.

Борис Корчевніков до та після операції

За його словами, один курс обстеження в німецькій клініці обходиться Корчевнікову в 10 тисяч євро. Сума дуже серйозна навіть з урахуванням роботи на телебаченні, так що артист як ніколи потребує додаткових джерел доходу.