Олександр Педан не тільки сподівається, що українські вчителі почнуть отримувати гідні зарплати, він їм ще й допомагає

Відомий український телеведучий Олександр Педан сподівається, що українські вчителі незабаром почнуть отримувати відповідні їх праці гідні зарплати.

У героя нашої сьогоднішньої статті всі жінки в сім’ї — педагоги. Бабуся вчила школярів, мама Валентина Миколаївна досі працює в Хмельницькому університеті, а дружина Інна — викладач англійської мови з десятирічним стажем.

Саме тому День вчителя для Олександра завжди був особливим святом.

Александр Педан с женой Инной
Олександр Педан з дружиною Інною

За його словами, як викладач мама була до них з братами дуже вимогливою, але йому пощастило:

«Найбільше дісталося старшому братові — з нього батьки хотіли виростити генія. На середньому трохи заспокоїлися, а на мені стало ясно — щоб дитина вчилася і розвивався, найкраще дати їй свободу».

Мама Александра Педана Валентина Николаевна
Мама Олександра Педана Валентина Миколаївна

Педан організував власний громадський проект JuniorZ, мета якого полягає в тому, щоб популяризувати серед дітей активне дозвілля. Крім того, в рамках його роботи команда шоумена поглибилася в професію фізрука, її складності та нюанси.

З огляду на рівень нинішніх зарплат українських працівників освіти, Олександр втілив в життя ініціативу для допомоги вчителям фізичної культури.

В честь Дня учителя в этом году был впервые награжден преподаватель физкультуры по инициативе Александра Педана
На честь Дня вчителя в цьому році був вперше нагороджений викладач фізкультури з ініціативи Олександра Педана

Це пов’язано з його любов’ю до спорту і з тим, що він не з чуток знає, як непросто бути педагогом в Україні:

«Сподіваюся, що ситуація покращиться. Вчителі, як і лікарі, а також люди ряду інших не менш важливих професій почнуть отримувати за свою працю гідні зарплати. Може, саме тому, дивлячись на своїх жінок-педагогів, я і почав допомагати фізрукам».

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.