Юрій Горбунов нескромно натякнув на свою мужність: «Всі дівчата, які зі мною працюють, йдуть в декрет»

Відомий український шоумен Юрій Горбунов заявив, що всі дівчата, які працюють з ним на телебаченні, рано чи пізно йдуть в декрет.

Зараз герой нашої сьогоднішньої статті веде безліч популярних проектів на каналі 1+1 — це і «Голос країни», і «Танці з зірками», і «Маскарад». Прем’єра останнього якраз прогриміла минулої суботи 3 жовтня.

Це таємниче шоу, де знаменитості виступають в яскравих костюмах супергероїв, а зіркові команди змагаються між собою за можливість відгадати, хто ж саме ховається за тим чи іншим образом.

«Маскарад»
«Маскарад»

У свіжому випуску ранкового «Сніданку з 1+1» Юрій поділився закулісними секретами нового проекту. Варто відзначити, що рейтинги першого випуску неймовірні — його дивилися майже 4 мільйони глядачів.

Як розповів герой статті, все набагато складніше, ніж здається на перший погляд:

«Це ж насправді не просто: от є у нас зірка в країні, на неї вдягнули образ і відправили в «Маскарад». Ні, йшла психологічна робота».

Юрий Горбунов в «Завтраке с 1+1»
Юрій Горбунов в «Сніданку з 1+1»

В якості прикладу він навів приму-балерину Катерину Кухар, яка виступала в костюмі вареника. Вся справа в тому, що все життя вона не має права і можливості їсти вареники. Точно так само і з іншими персонажами.

Ведучі «Сніданку» вірно підмітили, що колегами Горбунова були Маша Єфросініна, Катя Осадча, прямо зараз він веде «Танці» разом з Тіною Кароль. У новому шоу для нього підібрали віртуального співведучого Лайка.

Юрий со своим "соведущим" на «Маскараде»
Юрій зі своїм “співведучим” на «Маскараді»

Ось що з цього приводу думає Юрій:

«Тепер потрібно з Лайком розібратися, якої він статі, тому що всі дівчата, які зі мною працюють, рано чи пізно йдуть у декретну відпустку», — заявив шоумен, пожартувавши, що з новачком йому слід бути обережнішим.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.