5 цікавих фактів про двійнят Алли Пугачової і Максима Галкіна: такого про Лізу і Гаррі ви точно не знали

Сім років тому одна з найбільш обговорюваних пар російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Максим Галкін стали щасливими батьками. Пропонуємо згадати найяскравіші факти з біографії двійнят Лізи та Гаррі.

На прикладі героїв нашої сьогоднішньої статті можна в черговий раз переконатися, що чужі діти ростуть дуже швидко. Здавалося, ще недавно публіка стежила за першими кроками діточок, а вже зараз вони ходять в перший клас.

1. Ініціатором народження дітей була Алла

Семья Пугачевой и Галкина в полном составе
Сім’я Пугачової і Галкіна в повному складі

Як розповідав щасливий батько, саме дружина підняла тему батьківства, причому тільки після весілля. Коли пара офіційно узаконила свої стосунки, співачка зізналася гумористові, що більше десяти років тому заморозила свої яйцеклітини. Галкін не злякався і тільки підтримав ідею коханої.

Незважаючи на те що виносила і народила двійнят сурогатна мати, їх біологічні батьки — Алла Борисівна і Максим.

2. Ліза — копія мами, а Гаррі — вилитий тато

Галкин и Пугачева с детьми
Галкін і Пугачова з дітьми

Саме так вважає хрещена дітлахів Міла Ставицька. За її словами, як тільки Лізонька народилася, вона відразу запримітила кучеряве волосся, руді брови, великі очі — як з Примадонни списана.

3. У діточок дві няні

Лиза и Гарри
Ліза і Гаррі

В одному зі своїх інтерв’ю Галкін зізнався, що в пошуку няні їм допомогли друзі та знайомі. Особливо ретельно до цього питання підійшла Алла, вибравши в результаті двох наставниць.

4. Батьки не впевнені, що син з дочкою в майбутньому підуть по їх стопах

Максим Галкин с двойняшками
Максим Галкін з двійнятами

Подружжя не тиснуть на Лізу і Гаррі, вважаючи, що вони самі про себе заявлять, коли прийде час. На даний момент маму і тата набагато сильніше турбує, щоб двійнята вчасно поїли.

5. Незважаючи на статус сім’ї, діти ростуть дуже скромними

Первоклассники Лиза и Гарри
Першокласники Ліза і Гаррі

Звичайно, що люблячі мама з татом хочуть дати спадкоємцям все найкраще, проте вони їх не балують вседозволеністю і горами подарунків, та й самі дітлахи радіють найпростішим речам.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.