facebook

5 цікавих фактів про двійнят Алли Пугачової і Максима Галкіна: такого про Лізу і Гаррі ви точно не знали

Сім років тому одна з найбільш обговорюваних пар російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Максим Галкін стали щасливими батьками. Пропонуємо згадати найяскравіші факти з біографії двійнят Лізи та Гаррі.

На прикладі героїв нашої сьогоднішньої статті можна в черговий раз переконатися, що чужі діти ростуть дуже швидко. Здавалося, ще недавно публіка стежила за першими кроками діточок, а вже зараз вони ходять в перший клас.

1. Ініціатором народження дітей була Алла

Сім’я Пугачової і Галкіна в повному складі

Як розповідав щасливий батько, саме дружина підняла тему батьківства, причому тільки після весілля. Коли пара офіційно узаконила свої стосунки, співачка зізналася гумористові, що більше десяти років тому заморозила свої яйцеклітини. Галкін не злякався і тільки підтримав ідею коханої.

Незважаючи на те що виносила і народила двійнят сурогатна мати, їх біологічні батьки — Алла Борисівна і Максим.

2. Ліза — копія мами, а Гаррі — вилитий тато

Галкін і Пугачова з дітьми

Саме так вважає хрещена дітлахів Міла Ставицька. За її словами, як тільки Лізонька народилася, вона відразу запримітила кучеряве волосся, руді брови, великі очі — як з Примадонни списана.

3. У діточок дві няні

Ліза і Гаррі

В одному зі своїх інтерв’ю Галкін зізнався, що в пошуку няні їм допомогли друзі та знайомі. Особливо ретельно до цього питання підійшла Алла, вибравши в результаті двох наставниць.

4. Батьки не впевнені, що син з дочкою в майбутньому підуть по їх стопах

Максим Галкін з двійнятами

Подружжя не тиснуть на Лізу і Гаррі, вважаючи, що вони самі про себе заявлять, коли прийде час. На даний момент маму і тата набагато сильніше турбує, щоб двійнята вчасно поїли.

5. Незважаючи на статус сім’ї, діти ростуть дуже скромними

Першокласники Ліза і Гаррі

Звичайно, що люблячі мама з татом хочуть дати спадкоємцям все найкраще, проте вони їх не балують вседозволеністю і горами подарунків, та й самі дітлахи радіють найпростішим речам.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.