Гарік Харламов потролив колишню дружину і дав зрозуміти, що до неї більше не повернеться

39-річний новоспечений холостяк Гарік Харламов здивував публіку новим авторським шоу, де не обійшлося без згадки його колишньої дружини - актриси Христини Асмус.

Своє нове шоу він назвав “Хорлостях “ – як відсилання до популярній програмі “Холостяк “, де відомі та успішні самотні чоловіки шукають собі жінок серед претенденток.

У конкурсі Гарику запропонували відразу кілька варіантів дівчат, які хотіли б взяти в полон його серце.

Коли перша конкурсантка сказала, що її звуть Христина, Гарік відразу відхрестився і відмовив їй

Гарік Харламов і Катя Ковальчук
Гарік Харламов на зйомках серіалу Гусар

Це відсилання до того, що його першу, і поки що єдину дружину, звуть Христина Асмус. Друга дівчина з ім’ям Олеся теж не підійшла артисту, хоч вона і актриса. Третя претендентка на пост головного жінки в житті резидента “Камеді Клаб ” Гарика Харламова зізналася, що мріє бути актриса, але поки вона інтерн. Від цієї пропозиції здивований і веселий Харламов теж вирішив відмовитися.

Харламов вперше прокоментував чутки про коханку
Харламов випустив нове шоу, де посміявся над своєю екс-дружиною Христиною Асмус

Нагадаємо, найгучнішим розлученням цього року стала пара Гаріка Харламова і Христини Асмус, які, несподівано для всіх, без скандалів оголосили про розлучення. Пояснили – не зійшлися характерами.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.