Історія любові і зради Тарзана і Наташі Корольової: не врятувала і червона помада

Пройшов вже місяць з того моменту, як на публіку полилвся бруд зі зрадою Тарзана Наташі Корольовій.

А підступна розлучниця, яка залізла в ліжко до одруженого Сергію Глушко, продовжує ходити по телеканалам і розповідати подробиці своєї близькості з Тарзаном. На думку друзів сім’ї і самої Наташі Корольової, дівчина просто захотіла трохи популярності. І випадковий зв’язок з дуже популярним танцюристом пішла їй тільки на руку.

Рейтинг Наташі Корольової після історії зі зрадою виріс, а Тарзан збільшив вартість своїх виступів

Про зраду Наташа дізналася випадково. Вона була на відпочинку за кордоном, а коли повернулася, виявила в своєму будинку пропажу коштовностей і грошей – не дорахувалася п’яти мільйонів рублів, пари дорогих сережок і кільця. Вона написала заяву в поліцію, і новина про це тут же рознесли все ЗМІ.

Королева подає в суд на свого друга Андрія Малахова і його передачу за наклеп і втручання в чуже особисте життя: “Він мене зрадив!”

За повідомленням прес-служби Королевою, 19 серпня в будинок артистів проникли зловмисники. Не минуло й дня, як в мережі з’явилася якась маловідома актриса Анастасія Шульженко, і заявила – вона дійсно була в їхньому будинку, вона коханка Сергія Глушка, але ніяких грошей і коштовностей не брала.

Шанувальники були здивовані тому, як байдуже Наташа Корольова поставилася до цього скандалу

Наташа Корольова вперше публічно заговорила про зраду чоловіка

Вперше вона вийшла на публіку для розмови з Ксенією Собчак. Наташа зберігала спокій і говорила – у них в сім’ї немає ревнощів, тому якісь думки і побоювання ніколи не закрадалися. Навіть зараз, після новини про зраду, Наташа продовжує довіряти Тарзана. Чому ж?

Дізнаєтеся в нашому відео на каналі “Одна хвилина”.

Також варто відзначити, що після великого скандалу, який показали по всіх центральних каналах, Шульженко хотіла пробитися до Тарзана на виступ і поговорити з ним. Але той не побажав слухати розлучницю, і зухвало відштовхнув її. Настя впала, вдарилася головою, її подруга тут же викликала швидку допомогу. Як виявилося, тепер Анастасії Шульженко потрібна термінова операція на очі. Після того удару у неї діагностували струс мозку, на тлі якого зір різко впало до -12,5.