Незручні факти про Юру Горбунова: у Осадчої відвисла щелепа від подиву

Сьогодні Юрія Горбунова без перебільшення можна називати найпопулярнішим українським телеведучим.

Слава далася йому не просто так – тривала старанна робота, різні проекти і зйомки, великі і дрібні. І ось, нарешті він зайняв місце в топі телеведучих країни. Шлюб з Катериною Осадчою лишепримножили популярність, і вивели Юру на новий рівень – він став ще й актором. Пропонуємо шанувальникам дізнатися топ найцікавіших фактів про чоловіка Осадчої.

Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча
Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча

Топ фактів про Юру Горбунова

Найпопулярніший телеведучий країни народився 24 серпня 1970 року у Львівській області. У дитинстві батьки помітили його схильність до музики, і віддали в музичну школу. Там Юра освоїв баян і гітару.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Сім’я жила в середньому достатку, і у батька був автомобіль “Москвич “. Саме на ньому Горбунов і навчився їздити. Навчався в театральному інституті, але вступив туди випадково. Був відбір 10 осіб на одне місце, і свій помітний квиток в життя вхопив саме Горбунов, якого тоді ще ніхто не знав.

Молодий Юрій Горбунов
Молодий Юрій Горбунов

Починав Юрій свою кар’єру з каналу УТ-1. Тоді він був ще взагалі нікому невідомим. Потім Новий канал, програма «Підйом», і потім канал 1 + 1. Там Юрій будує свою кар’єру вже 14 років. Там побудував не тільки успішні проекти, а й сім’ю – одружився на провідній “Світського життя ” Катерині Осадчій і виховує з нею дитини.

Юрій Горбунов та Осадча
Юрій Горбунов та Осадча

Нещодавно Юрій, імовірно з подачі дружини, зайнявся йогою і почав вивчати англійську мову. Хобі – полювання та риболовля. Як розповіла Осадча на інтерв’ю, Юра готує краще за неї.

Юрій Горбунов та його дружина Катерина
Юрій Горбунов та його дружина Катерина

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.