Незручні факти про Юру Горбунова: у Осадчої відвисла щелепа від подиву

Сьогодні Юрія Горбунова без перебільшення можна називати найпопулярнішим українським телеведучим.

Слава далася йому не просто так – тривала старанна робота, різні проекти і зйомки, великі і дрібні. І ось, нарешті він зайняв місце в топі телеведучих країни. Шлюб з Катериною Осадчою лишепримножили популярність, і вивели Юру на новий рівень – він став ще й актором. Пропонуємо шанувальникам дізнатися топ найцікавіших фактів про чоловіка Осадчої.

Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча

Топ фактів про Юру Горбунова

Найпопулярніший телеведучий країни народився 24 серпня 1970 року у Львівській області. У дитинстві батьки помітили його схильність до музики, і віддали в музичну школу. Там Юра освоїв баян і гітару.

Юрій Горбунов

Сім’я жила в середньому достатку, і у батька був автомобіль “Москвич “. Саме на ньому Горбунов і навчився їздити. Навчався в театральному інституті, але вступив туди випадково. Був відбір 10 осіб на одне місце, і свій помітний квиток в життя вхопив саме Горбунов, якого тоді ще ніхто не знав.

Молодий Юрій Горбунов

Починав Юрій свою кар’єру з каналу УТ-1. Тоді він був ще взагалі нікому невідомим. Потім Новий канал, програма «Підйом», і потім канал 1 + 1. Там Юрій будує свою кар’єру вже 14 років. Там побудував не тільки успішні проекти, а й сім’ю – одружився на провідній “Світського життя ” Катерині Осадчій і виховує з нею дитини.

Юрій Горбунов та Осадча

Нещодавно Юрій, імовірно з подачі дружини, зайнявся йогою і почав вивчати англійську мову. Хобі – полювання та риболовля. Як розповіла Осадча на інтерв’ю, Юра готує краще за неї.

Юрій Горбунов та його дружина Катерина