Олена Войченко не пускає дітей в гості до екс-чоловіка Володимира Остапчука і його нової дружини Христини Горняк

Тиждень тому відбулося пишне весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк. Для колишньої дружини шоумена це не було несподіванкою, проте Олена Войченко не пускає дітей в гості до екс-чоловіка і його обраниці.

З нотаріусом Христиною телеведучий познайомився трохи більше року тому на весільному торжестві її подруги, де він працював. Їхнє знайомство стало руйнівним для шлюбу Остапчука і Войченко, адже незабаром після цього він пішов від неї до Горняк.

Чоловіка не зупинила навіть наявність двох спільних спадкоємців — дочки Емілії та сина Евана. Хоча незважаючи на це, він продовжує не тільки забезпечувати дітлахів, а ще й виховувати їх.

Остапчук та Войченко з їхніми дітьми

Офіційне розлучення Олени та Володимира відбулося в березні 2020-го. Не можна не відзначити, що шлюборозлучний процес був досить скандальним і супроводжувався безліччю звинувачень від подружжя на адресу один одного.

Якщо публічні конфлікти колишньої пари вщухли, то особисті образи нікуди не поділися. Як активний користувач Instagram, Христина часто спілкується з шанувальниками, відкриваючи завісу особистого життя. Однією з недавніх цікавлячих публіку тим стали ревнощі Войченко по відношенню до неї.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Так, на питання про те, чи не ревнує Олена дітей до нової пасії екс-чоловіка, Горняк відповіла:

«Судячи з того, що не дозволяє їм приходити до нас, мабуть так. Потрібен час».

Скріншот з Instagram Христини Горняк

Союз Володимира і Христини досі активно засуджують в мережі. Як вважає він сам, вся справа тільки в тому, що фанати завжди бачили їх з Войченко сім’ю ідеальною. Саме так ведучий все представляв публіці, хоча насправді між ними було багато проблем.