Коротун і шпала: історія любові Юрія Горбунова і Катерини Осадчої, яка залишилася за кадром – Катя вперше плакала на публіку

Цю пару відомих телеведучих об'єднала робота, і дозволила їм бути трохи більше, ніж просто колегами по знімальному майданчику.

Смілива Катерина Осадча та харизматичний Юрій Горбунов – одна з завидних пар українського шоу-бізнесу. Але як же вони познайомилися?

Довгонога Катерина Осадча прийшла на канал 1 + 1 ще 12 років тому і відразу стала ведучою програми «Світське життя». До слова, це шоу вона веде до сих пір, і в 2020 році йому виповнилося 15 років.

Катя Осадча

У чому секрет високих рейтингів і популярності? Своїми гострими питаннями провідна заставала зненацька українських і зарубіжних зірок і політиків. Горбунов був голосом і обличчям каналу ще з 2006 року.

Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча

У 2012 році Осадча стала паралельно вести ще й шоу “Голос. Діти “, де її партнером став не менш відомий телеведучий Юрій Горбунов. Саме з того моменту і почалася їх зворушлива романтична історія.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

5 років тривав таємний роман Горбунова і Осадчої, і лише в 2017 році вони вирішили розповісти про це публіці

Катя Осадча – справжня леді

В цьому ж році народився їхній єдиний спільний син Іван.

Юрій Горбунов та Катя Осадча провели літо на пляжі

Зараз пара щасливо живе разом, працюють на телеканалі 1 + 1. В їх союз довго не могли повірити, адже у них настільки різні характери і темпераменти. Та й навіть зовнішні параметри – Катерина – висока, а Юра – маленький. Але всупереч всім пересудів вони живуть щасливо і подають приклад іншим.