Олег Винник і Таюне заінтригували планами на майбутнє: це буде найкраще весілля з найкращих

За життям Олега Винника і Таюне стежать мільйони відданих шанувальниць. Справа в тому, що співакові та його бек-вокалістці приписують роман, а зовсім недавно артист підлив масла у вогонь і заінтригував планами на майбутнє.

Улюбленець українок намагається не розкривати подробиці свого особистого життя на загальний огляд. Проте публіка впевнена, що він вже давно одружений, а ім’я тієї самої — Таїсія Сватко.

Потенційна пара ніяк не підтверджує і не спростовує можливі відносини, тому їхнє мовчання вовчиці автоматично сприймають як згоду.

Олег і Таюне

Нещодавно Олег покинув паркет самого танцювального шоу країни «Танці з зірками», де пару йому склала хореограф Олена Шоптенко.

За правилами проекту їх довелося дискваліфікувати, оскільки цілих 2 тижні поспіль вони не змогли станцювати навіть віддалено. Причиною цього став коронавірус.

Олег Винник та Олена Шоптенко

Звичайно, величезна аудиторія Винника болісно сприйняла його виліт, але співак не залишить фанатів без нових проектів. Так, він знявся у третій частині комедії «Скажене весілля», прем’єра якої призначена на 2021 рік.

Разом з Олегом глядачі побачать на екрані Юрія Горбунова, він же є одним з продюсерів фільму, Потапа, Монатіка, Позитива, Назара Задніпровського, Арама Арзуманяна і не тільки. З таким акторським складом кіно обіцяє бути видовищним.

Потап і Олег Винник на зйомках фільму

Втім, так вважає і сам герой статті. Артист поділився в своєму профілі в Instagram закадровим знімками, а в підписі до публікації запевнив шанувальників, що це буде найскаженіше весілля з усіх трьох.

У коментарях користувачі мережі висловили захоплення від побаченого і нетерпіння скоріше побачити довгоочікуваний фільм.