Володимир Остапчук не планує вінчатися зі своєю новою дружиною Христиною Горняк: на випадок, якщо все несерйозно

Український шоумен Володимир Остапчук після весілля з Христиною Горняк розповів, що поки не планує вінчатися в церкві.

15 жовтня герої статті стали офіційними чоловіком і дружиною, влаштувавши неймовірно пишне весілля. На ньому були і танці під Вєрку Сердючку, і сльози щастя, і кілька весільних суконь.

Цікаво, що вечір перед одруженням Володимир і Христина провели окремо один від одного. Так вони вирішили зібратися з думками і налаштуватися на важливий день.

Кристина и Владимир
Христина і Володимир

Не можна не відзначити, що під час церемонії телеведучий не зміг стримати сліз, побачивши кохану біля вівтаря, куди її привів батько. Крім того, Остапчук розплакався напередодні весілля, читаючи свою шлюбну обітницю. Судячи з усього, він відчуває до нової дружини досить сильні і щирі почуття.

Як не дивно, але своє кохання наречені не планують закріплювати перед Богом. Пара вважає вінчання дуже відповідальним кроком, при цьому вони впевнені, що готові до цього, проте не зараз:

«До цього потрібно прийти, але тут справа не в тому, що ми не готові. Просто, хоча б, потрібен час, тому що це теж дуже важлива подія», — розповіли Христина і Володимир в інтерв’ю для програми «Зірковий шлях».

Владимир и Кристина Остапчуки
Володимир і Христина Остапчуки

Їхні стосунки з самого початку розвивалися стрімко. Після знайомства на весіллі подруги Горняк, де Остапчук був ведучим, він незабаром пішов від Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. Розлучення не обійшлося без взаємних звинувачень і скандалів.

Остапчук с бывшей женой и детьми
Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Незважаючи на це, в серпні 2020-го шоумен зробив пропозицію новій коханій і ось вже зараз вони одружені.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.