“Повноцінна сім’я “: син Кіркорова проговорився як звуть його маму

Чутки про те, що мамою дітей Філіпа Бедросовича може бути їх хрещена Наталя Єфремова, ходять давно. А тут ще й маленький Мартін підлив масла у вогонь - здав папу.

Нещодавно вийшов новий випуск програми “Говоримо і показуємо “, головним гостем якої став Філіп Кіркоров. Він навів знімальну групу до себе додому, щоб на всю країну показати умови, в яких живе король естради і вся його сім’я. Філіп розповів, що у них досить великий будинок, тому все відмінно уживаються разом, і ніхто нікому не заважає. Під одним дахом в розкішному особняку розмістилися його батько Бедрос, тітка Марі, діти Алла-Вікторія і син Мартін.

Коли Філіп Кіркоров говорив, хто живе з ними вдома, Мартін все це чув, і ще дещо додав

Після фрази батька, хлопчик теж потрапив в кадр і проговорився – в будинку живе ще й “мама Наташа “.

Ймовірна мама дітей Кіркорова - Наталя Єфремова
Ймовірна мама дітей Кіркорова – Наталя Єфремова

Філіп зрозумів – зараз відмовлятися і брехати – не найкраща ідея. І швидко перевів тему, сказавши, що так, мати двійнят живе з ними. І дуже допомагає у вихованні, коли глава сім’ї працює. Однак вона людина не публічна, і давати будь-які інтерв’ю не буде.

Шанувальники і до цього підозрювали, що біологічна мама Мартіна і Алли Вікторії – якась Наталія Єфремова. Про неї відомо мало – вона нібито підприємець. У будинку Кіркоровим з’являється як “хрещена мама ” малюків. Однак тепер, з огляду на нових подробиць, доречно було б говорити, що в цьому будинку вона не з’являється, а живе.

До слова, з часів розлучення з Примадонною Аллою Борисівною Пугачової у Кіркорова більше не було офіційного шлюбу. Він так любив свою екс-дружину, що навіть дочка назвав на честь неї – Алла-Вікторія. Вікторія – це в честь мами, яка була для Філіпа довгі роки головною підтримкою і опорою.

Більше про життя легендарного шоумена ви можете дізнатися в нашому спецсюжете на каналі “Одна хвилина “.

«Артист з голови до п’ят»: Чому люди люблять Філіпа Кіркорова? Історія життя короля естради

Також не забудьте підписатися на канал. У нас ще багато цікавих відео про ваших улюблених зірок.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.