Павло Прилучний розлучився з коханкою і захотів повернутися до колишньої дружини

Але Агата Муценіеце вже забула про невірний чоловіка, адже в обіймах у Михайла Пореченкова однозначно краще.

Видання “Комсомольская правда ” поспілкувалася з колегами артиста. Ті повідомили, що у Павла і його екс-коханки Мирослави Карпович з “Татусевих дочок ” стався скандал. Вони кілька разів крупно сварилися, чого не витримав герой “Мажора ” і прийняв рішення розлучитися.

Мирослава Карпович, Павло Прилучний і Агата Муценіеце – любовний трикутник

Йому стало сумно і самотньо, тому він прийняв рішення – усіма можливими шляхами добится вибачення колишньої дружини Агати і повернуться в сім’ю. Однак поки він не знає як це можна зробити, і як вийти з нею на контакт.

Агата Муценіеце все ще сумує і вірить в повернення блудного чоловіка, але часу дарма не втрачає

Павло Прилучний відверто розповів про свої проблеми

Весь час, поки Павла не було поруч, вона розвивалася як актриса, блогерша і самореалізовуватися себе як жінка. Саме тому її ні разу бачили в обіймах авторитетних красенів. Навіть той самий одружений актор Михайло Пореченков пригрів Агату у себе на грудях і ніжно обійняв.

Агата Муценіеце знайшла нового папу для своїх дітей

Нагадаємо, навесні цього року, в розпал першої хвилі карантину Агата оголосила – вони з Павлом розходяться. Причина – його постійні п’янки і напади агресії. Муценіеце забрала дітей і переїхала в столичну квартиру, залишивши поза дуже врівноваженого (за її словами) дружину заміський будинок. Павло не став довго чекати і швидко притягнув туди коханку.