Куми українського шоу-бізнесу: Потап, Горбунов, Осадча та інші зірки, які вирішили поріднитися

Як це часто буває, колеги на роботі стають друзями, ось і зірки українського шоу-бізнесу не виняток. Горбунов, Осадча і Потап, наприклад, взагалі стали кумами.

У листопаді минулого року сімейна пара телеведучих 1+1 хрестили свого сина Івана, вибравши на роль хрещеного тата Олексія Потапенка. А його дружина Настя Каменських уже давно є кумою продюсера і співака Гени Вітера.

Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов

Цікаво, що напередодні цих хрестин в ЗМІ поширилися чутки про те, що NK і Геннадія пов’язують романтичні стосунки, чого, звичайно, не було.

Актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець і подружжя Зеленських теж поріднилися. 16 років тому Кравець хрестила доньку президента Сашу, причому під час самого таїнства виявилося, що мама дівинки не хрещена. Тоді ж гумористка охрестила і майбутню першу леді країни.

Олена Кравець та Олена Зеленська

Ірину Білик без перебільшення можна назвати заслуженою хрещеною. Точно відомо про 10 похресників співачки, включаючи Аліну Гросу, але скільки їх на сьогоднішній день — сказати важко. До речі, Павло Зібров та Віталій Козловський є кумами Білик.

Ірина Білик з Павлом Зібровим і Віталієм Козловським

На роль хрещеної мами дочки телепсихолог Наталія Холоденко вибрала приму-балерину Катерину Кухар, компанію якій склав комік Юрій Ткач.

Юрій Ткач і Катерина Кухар

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч поріднився зі Світланою Лободою — вона хрестила його старшу дочку Алісу. У програмі «Зірковий шлях» шоумен зізнався, що співачка чудово проявила себе в даному амплуа.

Анатолій Анатоліч і Світлана Лобода

Не можна не згадати ще одну потенційну парочку Міші Романової та Макса Барських.

Макс Барських і Міша Романова

Подейкували, що екс-солістка групи «ВІА Гра» народила від співака сина Мартіна, однак насправді він просто охрестив хлопчика, а на його дворіччя Барських подарував справжній електрокар, правда, поки що дитячий.