Зірки, яких грабували прямо на гастролях, поки вони були на сцені: Сумська, Полякова, TAYANNA та інші

Новини про пограбування нікого не радують, а для артистів немає катастрофи гірше, ніж пропажа костюмів і не тільки прямо на гастролях. Сьогодні ми розповімо про зірок, які зіштовхнулися з цим особисто — Сумська, Полякова, TAYANNA та інші залишилися без цінних речей, поки були на сцені.

Всі герої нашої сьогоднішньої статті насправді не хотіли б ними виявитися, проте так розпорядилася доля.

Ольга Сумська

Ольга Сумская
Ольга Сумська

Виступ в Дніпрі актриса запам’ятає надовго, адже саме в цьому місті її обчистили в гримерці. У той час, коли вона разом з колегами кілька разів виходила до глядачів на біс, зловмисники винесли весь реквізит, насоси для надувних диванів і навіть склянки з бутербродами.

Діма Коляденко

Дима Коляденко
Діма Коляденко

Ще до отримання загальної популярності 18-річний Коляденко поїхав на гастролі з виставою в дублянці з овчини до самих п’ят, яку йому привезли батьки з Монголії. Артисти жили в готелі по двоє у номері, тому на ніч Дмитро не закривав двері на ключ.

Тоді-то дехто, і проник всередину, вхопив ту саму дублянку і побіг геть, але шоумен зреагував миттєво — наздогнав грабіжника, покарав його ударом з кулака і забрав своє.

Оля Полякова

Оля Полякова в том самом плаще
Оля Полякова в тому самому плащі

Одного разу суперблондинка ледь не залишилася без свого концертного плаща тореадора, обійшовся він їй в кругленьку суму. Цікаво, що після публічної заяви про крадіжку злодій вирішив повернути вкрадене в той же вечір.

TAYANNA

TAYANNA
TAYANNA

Приїхавши з концертом до Львова, співачку пограбували на вокзалі, вкравши гаманець з грошима. Більш того, коли Тетяна поверталася додому, вже в поїзді, але він ще не рушив, до неї підійшла дівчинка і повернула гаманець, правда він виявився порожнім.

Аліна Гросу

Алина Гросу
Аліна Гросу

Ще одна українська блондинка залишилася без повного гаманця у В’єтнамі, де проходили гастролі вистави «Манхеттен» за часів її навчання у ВДІКу (ВГИК). Якісь хлопці їхали на мопеді і вихопили скарб прямо з рук Гросу, хоча вона думала, що це вони так фліртують.

Зірка не зізналася, яку суму тоді втратила, але до сих пір шкодує, що була такою довірливою.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.