Даня Мілохін вперше розповів про життя в дитячому будинку: «Нас били за будь-яку витівку. Була дідівщина »

Нещодавно і різко увірвавшийся на простори російського шоу-бізнесу блогер Даня Мілохін вперше розповів про життя в дитбудинку.

Герой нашої сьогоднішньої статті — популярний тіктокер з багатомільйонною аудиторією, початковий музикант і 18-річний мільйонер. Однак так було далеко не завжди, адже дитинство нинішнього кумира величезної армії підлітків видалося непростим.

Коли Данилу було всього 3 рочки, батьки розлучилися, після чого відправили його разом зі старшим братом Іллею в дитячий будинок в Оренбурзі, де вони провели довгих 10 років. Там, до речі, жив і соліст групи «Ласковый май» Юрій Шатунов.

Юрій Шатунов
Юрій Шатунов

Потрапивши у прийомну сім’ю, для хлопчиків стало великою несподіванкою, що за двійки в шкільному щоденнику або звичайні дитячі пустощі їх не б’ють:

«У дитячому будинку була дідівщина. Дорослі пацани за якусь помилку нібито вчили нас — били. Це було таке виховання», — зізнався Мілохін в ефірі «Вечірнього Урганта».

Даня на «Вечернем Урганте»
Даня на «Вечірньому Урганті»

Даня відразу зрозумів, що потрібно користуватися добротою матері з батьком, в результаті чого приніс їм багато проблем:

«З поліцією приїжджав… Купа паскудств була насправді».

Даня Милохин
Даня Мілохін

Ставши повнолітнім, хлопець переїхав до Москви, де всього за якісь кілька місяців перетворився на справжню суперзірку. Тоді з прийомними батьками були досить натягнуті стосунки, але зараз все добре.

«Я допомагаю їм, ми спілкуємося. Батько бізнес свій побудувати хоче і я допоможу йому і матеріально, і рекламою», — розповів Мілохін.

Цікаво, що він завжди був упевнений в тому, що стане успішним блогером. Втім, так і вийшло. Допомогла йому в цьому непохитна віра в себе.

Сейчас Даня зарабатывает миллионы
Даня заробляє мільйони

Зараз популярні артисти шикуються в черги, щоб записати дует з Данею, включаючи таких вершин естради, як Микола Басков. На досягнутому зупинятися він не збирається, так що в шоу-бізнес він прийшов всерйоз і надовго.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.