Пам’ятайте передачу “Очманілі ручки”? Куди пропали його ведучі Тимур Кізяков і F Бахметьев і що з ними тепер

Привабливий тандем ведучих програми «Очманілі ручки» радував дітей і дорослих з екранів довгі роки - поки в 2010 році один з його учасників, Андрій Бахметьев, раптом не покинув його.

Хлопець відмовлявся будь-яким чином коментувати своє рішення і повністю зник з екранів, залишивши Тимура Кізякова вести програму далі на самоті.

Як склалася подальша доля Бахметьева, що стало причиною його відходу і чи все гаразд у нього зараз – журналісти намагалися знайти відповідь на ці питання і знайшли.

Ведущие «ОчУмелых ручек»
Ведучі «Очманілі ручок»

«ОчУмелые ручки» розшифровуються як «Очень Умелые ручки»

Вперше на телебачення Андрій потрапив якраз через «ОчУмелые ручки», приєднавшись до програми в 1992 році. Разом з Кізяковим вони займалися експериментами, радили глядачам креативні ідеї по створенню дивовижних пристосувань з підручних матеріалів, яких навалом в кожному будинку. Кожен випуск ставав предметом для численних жартів і анекдотів, і зараз без кінця створюються меми.

Спільна робота здружила двох телеведучих, вони підтримували тепле спілкування, і навіть після відходу Бахматов згадав, що причина не в сварці – проте, чомусь шоу він все-таки покинув.

Хоча навіть через 18 років воно було популярним і могло розвиватися далі. Що ж трапилося?

 ""

А не треба бути таким розумним і ідеальним

За однією з версій, талановитий і працьовитий хлопець з екранів став неугодним чоловічій половині країни – мовляв, дружини, у яких було достатньо часу на перегляд подібних програм, порівнювали своїх чоловіків з Бахметьєвим і тільки нарікали, чому їм не дістався такий же «мужик з золотими руками». Так Андрію все частіше стали надходити погрози і настійні прохання піти з телебачення. Не витримавши тиску, Бахметьев вирішив подбати про себе і свою сім’ю – і пішов з програми, завершивши тим самим конфлікт.

Після мовчазного звільнення з ТВ він зайнявся бізнесом – заснував свою компанію «Знавець плюс» зі створення розвиваючих ігор, далі захоплюється наукою і експериментами, пише книги.

Конструктор, створений Бахметьєвим і його командою юних учених, навіть виграв в номінації «Краща електронна іграшка» в 2018 році і отримав вельми престижну премію в Гонконзі (там просто так премії не роздають).

Бахметьев отримує премію в Гонконзі
Бахметьев отримує премію в Гонконзі

В особистому житті винахідника теж все добре – він одружений, підростають 2 дітей – Ксенія і Дмитро. Але Бахметьев не афішує ніякої інформації про них і відмовляється від інтерв’ю, хоча колишній колега Кізяков не раз кликав зайти в «гості» назад на програму. Швидше за все, це спроби перестрахуватися щодо безпеки рідних.

Андрей Бахетьев сегодня
Андрій Бахетьев сьогодні

А де Кізяков?

Сам Тимур Кізяков в 1992 році запустив інший проект «Поки всі вдома», який йшов з великим успіхом до 2017 року. Але потім стався великий скандал з судовими розглядами щодо спонсорування зйомок відео про дітей-сиріт. Тимура і його дружину Олену звинуватили в тому, що вони отримували спонсорські гроші на виготовлення «відеопрезентацій» сиріт в розмірі 100 тисяч рублів на кожного з бюджетних коштів, а витрачали не більше 20 тисяч, інші привласнювали.

Заставка передачи «Пока все дома»
Заставка передачі «Поки всі вдома»

Після цього Кізякова «пішли» з ТВ, йому потрібен був цілий рік, щоб довести, що всі неосвоєні кошти, згідно з договором, прямували на лікування тих самих дітей, яким вони були виділені.

Зараз Бахметьев і Кізяков не хочуть мати справу з російським телебаченням і займаються іншими проектами.

Тимур Кізяков з дружиною довели, що не взяли і рубля з виділених коштів, більш того, самі спонсорували хворих дітей
Тимур Кізяков з дружиною довели, що не взяли ні рубля з виділених коштів, більш того, самі спонсорували хворих дітей

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.