Ані Лорак в золоті і без білизни вийшла в світ: скопіювала Поліну Гагаріну

Найголовніша подія в музичній індустрії "Пісня року" набирає свої оберти.

І популярна українська співачка, яка зараз виступає в Росії, не могла його пропустити. Шикарна і карколомна Ані Лорак постала перед публікою в екстра короткому прозорому золотій сукні, і, судячи з усього, зовсім не наділа під нього білизну.

Ані Лорак на премії Золотий Грамофон 2020

Артистку номінували на премію за пісню “Твоєї улюбленої “

До слова, в кліпі до цієї пісні знялася і дочка Ані Лорак – дев’ятирічна Софія.

Плаття було дуже яскравим і привабливим, як раз таким, як любить Ані Лорак. Але ось казус – суперниця Поліна Гагаріна прийшла в майже точно такому ж. Цю пісню року Лорак і Гагаріна запам’ятають надовго.

12 грудня зірки зібралися в «ВТБ Арені». Там відбулася премія «Золотий грамофон». На цей раз Гагаріна вибрала міні-плаття з бахромою золотого кольору.

Поліна Гагаріна на премії Золотий Грамофон 2020

Босоніжки на шпильці доповнили її цибулю. Співачка зробила укладку у вигляді хвилі і ніжний макіяж. Вона виконала свій трек цього року «Дивись». Ані Лорак теж прийшла в золотом міні-плаття, яке всипане бахромою і навіть невеликими камінчиками, які блищать на світлі.

Шанувальники відразу зрозуміли, що що між Поліною і Ані почалася конкуренція, адже їх наряди були приблизно ідентичні. Виглядати також, як інша жінка – не сподобається нікому.

Тому Поліна Гагаріна перед виходом на червону доріжку переодяглася в чорне плаття в підлогу, а ось на сцені виступала саме в тій сукні, в якому прийшла раніше.

Як Поліна Гагаріна і Ані Лорак відреагували на те, що прийшли на таку важливу подію в практично однакових сукнях, поки невідомо.

Більше дізнатися про життя Ані Лорак, і про те, чому ж українській артистці довелося перебратися в Росію, ви можете дізнатися в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “. Тут же ви знайдете питання про те, чому Ані розлучилася зі своїм першим чоловіком, турецьким красенем Муратом.