Відбулася прем’єра другого сезону серіалу “Перші ластівки: Zавісімие “: які сюрпризи підготували глядачам

Напередодні на Новому каналі відбулася прем'єра довгоочікуваного телесеріалу "Перші ластівки: Zавісімие ". Про сюжет і авторських задумки - далі в матеріалі.

Після гучного успіху першого сезону серіалу, творці вирішили зробити чіпляють продовження. Але від звичного формату режисер Валентин Шпаков трохи пішов, пішовши всесвітньо відомому серіалу “Американська історія жахів “.

Нові персонажі, які покажуть свою як світлу, так і темну сторони

"Перші ластівки: Zавісімие" 1-2 епізоди: деякі особливості
“Перші ластівки: Zавісімие” 1-2 епізоди: деякі особливості

Навіть в назві картини – “Перші ластівки: Zавісімие ” – підкреслюється що, що у всіх є свої вади і залежності, навколо цього і буде розвиватися одна з сюжетних задумів.

“Спочатку показуємо героя в звичному образі. А потім, крізь призму телефону, – того, ким він є насправді, – поділився з журналістами ” 24 каналу “креативний директор StarLightMedia Олександр Антонов.

Серіал виходитиме з понеділка по четвер на Новому каналі о 21:00. 14 грудня вже відбулася прем’єра перших двох епізодів.

“Перші ластівки: Zавісімие ” 1-2 епізоди: деякі особливості

"Перші ластівки: Zавісімие" 1-2 епізоди: деякі особливості
“Перші ластівки: Zавісімие” 1-2 епізоди: деякі особливості

У першій серії автомати познайомили глядача з історіями головних героїв серіалу. Так, Альбіна – блогер, для якої важливі передплатники і красива картинка в інтернеті. Для цього вона готова на все. А ось Олександр поставив собі за мету здобути освіту у ВНЗ. Виділяється серед однолітків красуня Єва, дівчина з багатодітної сім’ї, тому абсолютно точно знає про всі життєві труднощі, і про те, коли не вистачає грошей на життя.

Єва закохалася у Влада, який бере участь в боях без правил і виглядає як такий собі “bad guy “. Здавалося б, досить прозаїчний сценарій, якби не маса деталей.

Творці серіалу впевнені, що цей сезон буде мати таку ж гучну популярність, як і перший, і багато в чому завдяки своїй актуальності, злободенності, вдалому підбору персонажів і ідеї.

“У другій частині ще більше вимог, ніж у першій. Вона повинна не просто здивувати глядача. Ми націлені на те, щоб другий сезон перевершив перший, а також залишався соціально важливим, і знайшов відгук у серцях багатьох глядачів, як молодої аудиторії, так і їх батьків – старшого покоління “, – розповідає Євген Тунік, сценарист і шоураннер проекту ” Перші ластівки. Zалежні “.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.