Христина Орбакайте в блискучому корсеті і хутрах перевтілилася в дику кішку, але її порівняли з “мужиком”

Відома російська співачка Христина Орбакайте вдягла блискучий корсет і хутра, щоб перевтілитися в кішку, проте в такому вигляді її прийняли за чоловіка.

Більшу частину свого життя старша дочка Алли Пугачової проводить в Америці. Саме там працює її чоловік Михайло Земцов, а їх дочка ходить до місцевої школи. Однак додому в Росію Христина теж не забуває приїжджати. Під час останнього візиту в Москву Орбакайте встигла знятися в телешоу “Новорічна маска”.

Крістіна Орбакайте
Христина Орбакайте

Його зіркові учасники ховаються за найнесподіванішими костюмами, а журі вгадує по голосам, хто саме знаходиться під масками. Героїні нашої сьогоднішньої статті дісталася роль кішки, проте її не впізнав ніхто і навіть колишній родич і друг Філіп Кіркоров, з яким вони досить часто відпочивають разом.

Кристина Орбакайте в образе Кошки
Христина Орбакайте в образі Кішки

На сцену Христина вийшла в фіолетовому корсетному боді зі стразами і бахромою, сірих колготах таких же туфлях, а доповненням образу став хутряний шлейф. Звичайно, її обличчя було приховано за маскою, проте журі не наштовхнув на розгадку навіть голос артистки.

Регіна Тодоренко зазначила, що у “Кішки” дуже накачані ноги, тому вона припустила, що за костюмом ховається спортивний чоловік. Доліна з нею не погодилася і вирішила, що ноги все-таки жіночі, а ось Кіркоров заявив, що “це мужик”.

Члены жюри шоу Новогодняя маска
Члени журі шоу Новорічна маска

У себе в Інстаграмі Орбакайте поділилася фотографією в образі і зізналася, що коментарі колег лише повеселили її, ображатися ні на кого вона не стала:

“Я дуже рада, що моя Кішка з “Новорічної маски” не залишила байдужих! Обговорення журі моєї фігури взагалі сміховинні. І те, що це співає мужик — дуже смішно. Тепер цей епізод завжди піднімає мені настрій!”, — написала Христина.

Коментатори підтримали співачку і відзначили, що її виступ був неймовірним, а уривок зі спробами зірок відгадати, хто ховається під костюмом, дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.