Холостяки всіх сезонів: як склалася доля головних героїв реаліті-шоу і хто знайшов свою любов

"Холостяк" є одним з найромантичніших шоу на всьому українському телебаченні. Як же склалася доля головних героїв всіх його сезонів?

За життям кожного завидного холостяка спостерігала вся країна і кожен раз глядачі сподіваються після фіналу проекту побачити чергове пишне весілля, проте створити сім’ю після реаліті поки що вдалося лише одній парі.

Холостяки усіх 10 сезонів

Максим Чмерковський, 1 сезон

У відносинах з переможницею Олександрою Шульгіною Максим пробув всього місяць. Зараз він щасливий у шлюбі з латиноамериканською танцівницею Петою Маргатройд, яка народила йому сина Шая.

Максим Чмерковський з дружиною і сином

Френсіс Метью, 2 сезон

Нащадок царської династії Романових якийсь час прожив разом з Оленою Рясновою. Коли він вирішив повернутися в Англію, закохані розійшлися, а Френсіс до сих пір неодружений.

Френсіс Метью

Андрій Іскорнєв, 3 сезон

Чи не найскандальніший сезон. Ще під час проекту від Андрія завагітніла Яна Станішевська, але у неї стався викидень. У фіналі він вибрав Аню Козир, а незабаром зійшовся з іншою учасницею Іриною Скориковою. На даний момент обраниці у Іскорнєва немає.

Андрій Іскорнєв

Костянтин Євтушенко, 4 сезон

З Анною Селюковою Костянтин прозустрічався недовго. У 2014-му він одружився на спортсменці Наталі Добринській, яку зустрів ще до участі в шоу. Пара виховує трьох.

Костянтин Євтушенко з дружиною і дітьми

Сергій Мельник, 5 сезон

Близько півроку після “Холостяка” футболіст перебував у відносинах з переможницею Мариною Кіщук. Побудувати сім’ю у них так і не вийшло, Мельник досі не одружений.

Сергій Мельник

Іраклі Макацарія, 6 сезон

Його роман з Оленою Лесик не витримав відстані, хоча в соціальних мережах дівчина зазначала, що ініціативу в парі проявляє тільки вона. Зараз Іраклі все так же неодружений.

Іраклі Макацарія

Дмитро Черкасов, 7 сезон

Дмитро подарував заповітну каблучку Ліді Немченко, проте разом вони не залишилися. Зі своєю дружиною Олександрою Черкасов познайомився саме завдяки проекту — вона була його таємною прихильницею і наважилася написати йому. Щасливі чоловік і дружина виховують двох.

Дмитро Черкасов з дружиною і дітьми

Рожден Анусі, 8 сезон

Перемогу в цьому сезоні здобула Іванна Гончарук, проте, побудувати відносини у них не вийшло. На даний момент Рожден самотній і весь свій час присвячує творчості.

Рожден Анусі

Микита Добринін, 9 сезон

Нарешті за всі 9 років шоу глядачі вперше побачили красивий фінал і продовження історії кохання. Микита вибрав Дашу Квіткову, з якої незабаром з’їхався, а вже через рік зробив пропозицію. Прямо зараз Добринін і Квіткова одружені і готуються стати батьками.

Микита Добринін і Даша Квіткова

Макс Михайлюк, 10 сезон

З Дашею Ульяновою у Макса нічого не вийшло. Після розставання Михайлюк представив публіці нову дівчину — модель Дарину Хлистун.

Макс Михайлюк зі своєю новою дівчиною