Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти в “Голос країни”

Після завершення одинадцятого сезону проекту "Голос країни" на телеканалі 1 + 1, Тіна Кароль заявила, що більше не піде туди тренером.

25 квітня пройшло суперфінал шоу Голос країни. Перезавантаження. Глядачі дізналися ім’я переможця 11 сезону, а також деякі подробиці нового сезону вокального проекту.

Надя Дорофєєва в 11 сезоні вперше стала самостійним тренером «дорослого» Голоси і з першого разу змогла здобути перемогу. За неї в суперфіналі Dorofeeva боролася з Тіною Кароль, співачкою, яка пробула в тренерському кріслі шоу рекордну кількість сезонів – вісім. Крім цього, вона три рази ставала переможницею.

Мабуть, вона засмутилася, що в цей раз не змогла обійти молоду і мало досвідчену дівчину в сфері тренерства Надю Дорофєєву.

Прямо після оголошення результатів вона заявила, що назавжди покидає тренерське крісло цього проекту, і тепер запрошує зайняти його свою подругу і імениту співачку Юлію Саніну.

Цікаво, що сама Юлія Саніна про це запрошенні не знала. Сьогодні у себе в Інстаграм-історії вона прокоментувала.

“Я дуже вдячна Тіні за такі слова і за таку довіру, але Володимир Завадюк поки що ще не дзвонив “, – розповіла Юлія Саніна у відповіді для своїх фоловерів.

Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти тренером Голосу країни

Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти тренером Голосу країни

Нагадаємо, Володимир Завадюк – це генеральний продюсер телеканалу 1 + 1. Саме він вирішує кадрові питання по запрошеним зіркам, проектам, придумує нові ідеї та шоу. Цікаво, що Володимир поділився цим відео Юлії Санін у себе в Інстаграм-профілі, але ніяк не відповів на дане повідомлення.