Померлі актори серіалу “Кухня”: хто із знаменитостей пішов з життя рано

Телесеріал "Кухня" для багатьох глядачів став улюбленим завдяки життєвим сценарієм, добре продуманим сценам і вдалому акторського складу.

Завдяки сезонах цього ситкому багато невідомих акторів знайшли славу, визнання і стали затребуваними на просторах вітчизняного кінематографа. На жаль, деякі з них вже немає в живих з різних причин.

Ми пропонуємо згадати всіх фігурантів серіалу “Кухня” і вшанувати їх пам’ять.

Наталя Юннікова

Наталя Юннікова в серіалі Кухня
Наталя Юннікова в серіалі Кухня

Славу і визнання така юна і приваблива артистка отримала, коли виконала головну роль Василини Михайлової в ще одному обожнюваному серіалі “Поверненні Мухтара “.

В “Кухні ” Юннікова була епізодичним персонажем, де втілила образ шахрайки, яка володіє гіпнозом. Життя обірвалося трагічно і дуже швидко – в молодому віці її застав інсульт. Після нього красуня Наталя впала в кому і більше не змогла прийти в себе.

Юрій Рожков

Юрій Рожков
Юрій Рожков

Рожков – іменитий шеф-кухар, який абсолютно випадково пов’язав своє життя з серіалом. Він був епізодичним актором, який з’явився в середині четвертого сезону в якості конкурсанта кухарського шоу Дмитра Нагієва. Причиною його смерті став інфаркт, перенесений у віці сорока п’яти років.

Сергій Афанасьєв

Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв

Глядачі пам’ятають Сергія як псевдо жебрака, у якого кухаря Сеня і Федя відібрали інвалідний візок. В цілому на рахунку актора Сергія Афанасьєва числиться понад вісімдесят робіт. Він не став актором однієї ролі – на телеекранах і в театрі грав і бездомних, і бізнесменів, і вчителів, і лікарів.

Не стало його на п’ятдесят шостому році життя через тривалу важку хворобу.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.