Не гірше, ніж Хюррем Султан: в мережі показали, як Махідевран виглядає без макіяжу

"Пишне століття" - найдорожчий серіал в історії Туреччини. Але все інвестиції в нього були цілком виправдані, адже касові збори були надзвичайними.

В очікуванні нових гостросюжетних поворотів до телеекранів були і залишаються прикуті мільйони телеглядачів по всій планеті. Героїв в серіалі дійсно багато. Є любимчики, і ті, до кого відчувають зворотні почуття.

Неоднозначним персонажем історичного серіалу була і залишається дружина Султана – Махідевран. Вона любила Султана Пишного всім серцем, тільки ось багато разів надходила не по совісті.

Махідевран
Махідевран

Однак вона мала неймовірною красою. У серіалі її роль виконала актриса Нур Феттахоглу, чий образ намагалися максимально наблизити до амплуа реальної Махідевран.

Махідевран-султан
Махідевран-султан

Ми покажемо вам нижче, як актриса Нур Феттахоглу в гримі для серіалу, і в реальному житті без нанесеної косметики.

Махідевран і в житті виглядає досить свіжо, багато хто навіть вважають її найкрасивішою з усіх інших зірок “Пишного століття”.

Махідевран-султан
Махідевран-султан

Відзначимо, що після завершення зйомок в турецькому серіалі “Чудовий вік ” 39-річна Нур Феттахоглу поекспериментувати з кольором волосся. Вона вирішила змінити імідж, щоб вона не залишилася для своїх фанатів навічно в одному амплуа. Якщо раніше знаменитість віддавала перевагу темно- шоколадному відтінку, то на цей раз партнерка Халіт Ергенч вирішила перефарбуватися в рудий, зробивши ставку на мідний колір.

Нур Феттахоглу в серіалі і в реальному житті
Нур Феттахоглу в серіалі і в реальному житті

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.