Доля Ольги Фреймут: як вона стала найскандальнішою телеведучою країни?

Якщо ви знаєте хто така Ольга Фреймут, то у вашому житті точно було "Не ходіть по інших каналах". Фреймут - українська родоначальниця шоу "Ревізор".

Вперше його запустили на Новому каналі. Пані Фреймут без попередження їздила спочатку в кафе і ресторани, щоб їх перевірити на відповідність усім заявленим критеріям. Потім в “поле зору ” потрапили ринки, лікарні, хостели, дитячі садки, школи, вокзали та інші місця, які кожен день відвідують українці.

Образ Ольги Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Завжди вишукана і елегантна блондинка, одягнена як з голочки. Вона начитана, цікава, говорить на мелодійному українською мовою, місцями навіть емоційна. Чому ж її так не любила публіка? Фанати розділилися на три табори. Одні цінували творчість і роботу Ольги Фреймут, інші її Хейта і писали гидоти, треті ставилися скептично і лише сміялися над образом Фреймут.

Вона часто була об’єктивною, і не давала нагородний таблички закладам за найменші невідповідності. За це до неї причепилося клеймо жорсткою телеведучої.

Після багатьох років роботи на Новому каналі Фреймут пішла на 1 + 1 і продовжила свою діяльність ревізора там в складі програми “Інспектор Фреймут “.

Однак потім шоу закрили.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

У Фреймут була спроба відкрити свій телепроект “Оля “, однак у нього були не дуже високі рейтинги, тому більше одного сезону творці не зняли.

Ольга Фреймут зараз

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На даний момент журналістка і телеведуча рідко з’являється в проектах на українських телеканалах, дає інтерв’ю лише обраним. Основний масив її вільного часу йде на те, щоб виховувати дітей.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.