Як змінилися Даша і Гена Букіни – головні герої серіалу “Щасливі разом”?

З 2006 до 2013 року випускався серіал "Щасливі разом ", який привернув мільйони глядачів своїми простими поверхневими жартами і життєвими ситуаціями.

Напевно, шанувальникам цікаво, як же через вісім років змінилися головні герої. У цій статті ми розповімо, як склалося життя головних героїв – виконавців ролей Даші і Гени Букіна.

Наталя Бочкарьова

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Зараз жінці 40 років. На той момент, коли зйомки серіалу тільки починалися, їй було 25 років. Тоді двадцятип’ятилітня дівчина й подумати не могла, яку славу їй принесе дана роль, і що її рудоволоса героїня стане культовою.

Наташа вдало вжилася в роль недалекій рудоволосої дружини продавця взуття, яка зовсім не любить вести домашні справи, але дуже любить ходити по магазинах, забирати зарплату у чоловіка, і не хоче його втратити.

Паралельно зі зйомками фільму з 2004 по 2007 рік актриса була одружена з адвокатом Миколою Борисовим. У шлюбі у них народилося двоє дітей: син Іван і дочка Марія.

Після “Букіних ” до Наталі все ж прийшла слава. Її запросили в проекти “Нічна зміна ” і “Ялинки останні “. Також звали і в “Танці з зірками “. У біографії Даші Букіної навіть є спільна пісня з королем російської поп-естради Філіпом Бедросовичем Кіркоровим.

Віктор Логінов

Віктор Логінов
Віктор Логінов

Після “Букіних ” він придбав славу гравця, який забив хет трик у фіналі турніру “Шкіряний м’яч “, а також славу невдахи і продавця взуття. Однак дані забарвлення були негативними, а скоріше комічними.

Слід зазначити, що після серіалу “Щасливі разом ” Логінову пропонували більш серйозні ролі, але глядач вже не сприймав його як суворого і беземоційного актора.

Артист тричі розлучений. У нього п’ятеро дітей: дочка і 4 сина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.