“Злата Огнєвіч вже закохана “: Григорій Решетник злив подробиці зйомок нового сезону “Холостячки”

Зйомки другого сезону "Холостячки" з Златою Огнєвіч вже добігають кінця. За словами ведучого програми, співачка вже закохана.

Ведучий проекту “Холостячка” Григорій Решетник розповів, що новий сезон романтичного шоу буде відрізнятися від першого, повідомляє видання ” Факти “.

Якщо в першому сезоні з Ксенією Мішиною було 9 випусків, то в другому – 12. Відповідно, за серце головної героїні боротимуться більше чоловіків, а саме – 25. Глядачі побачать ще більше побачень і подій. Зйомки проводилися як на території України, так і за кордоном.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч

Також Григорій повідомив, що за серце Злати Огнєвіч боротимуться кілька відомих чоловіків. Однак їхні імена він поки не може назвати.

Також Григорій Решетник зізнався, що на його думку Злата вже закохана.

“Мені здається, так (закохана). Причому, по-моєму, навіть не в одного чоловіка – у дівчат так буває. Фаворити змінюються щодня. Та й Злата вміє в себе закохувати. Зараз як раз її почуття переростають у щось більше, і, як завжди, в фіналі героїні належить складний вибір. Вже визначилися кілька фаворитів, які можуть підкорити серце Злати, але нічого стверджувати неможливо. “, – сказав Григорій.

Нагадаємо, першою героїнею шоу “Холостячка” стала актриса Ксенія Мішина. У фіналі шоу вона вибрала гумориста Олександра Еллерта. Вони були разом 10 місяців, планував весілля і дітей. Однак нещодавно Ксенія повідомила, що вони розлучилися. Причину розбрату ні Ксенія, ні Олександр не називають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.