На проект “Холостячка” прийшов одружений учасник – 2 сезон 6 випуск: хто покинув шоу

Холостячка - одне з найбільш рейтингових українських шоу. Якщо ви не встигли подивитися в п'ятницю ввечері ефір, то можете дізнатися результати в нашій статті.

У шостому випуску на стежку боротьби за серце Злати Огневич вийшли дев’ять чоловіків. Вони організували дуже емоційні і романтичні зустрічі для Злати.

Кожен намагався чимось здивувати і залишити слід в душі. Однак є троє чоловіків, з якими Огневич не бачить свого майбутнього. З ними вона вирішила попрощатися в шостому випуску другого сезону шоу “Холостячка “.

Найчастіше Злата каже “немає ” двом чоловікам, проте в цій програмі вирішила попрощатися відразу з трьома – з тими, з якими, на її думку, у неї точно не може бути спільного майбутнього.

У 6 випуску першим покинув шоу Влад Ясько

 ""

Влад Ясько
Влад Ясько

Причиною, чому Злата з ним попрощалася, стала перевірка на поліграфі. Співачка каже, що його відповіді були якимись каламутними, видно, що він намагався збрехати. Злата каже, що не хотіла б витрачати свій і його час.

Вінченцо Дулепа – другий, кого “Холостячка ” відправила додому

Вінченцо Дулепа
Вінченцо Дулепа

Чоловік постійно говорить про закоханість, але Злата не відчула цього: “В його словах багато акторської гри і мало щирості “.

І третім аутсайдером виявився Роман Свечкоренко

Роман Свечкоренко
Роман Свечкоренко

І ситуація з ним неоднозначна – виявилося, що він одружений. Мова про те, що чоловік розлучався, однак через карантин не зміг подати документи на розлучення. Злата попросила його покинути проект, але сказала, що дасть шанс повернутися, але тільки в статусі “холостяк “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.