“Привіт, юність у чоботях”: що стало з акторами серіалу “Солдати” зараз?

Серіал "Солдати" за часів свого виходу був одним із найпопулярніших - його дивилися цілими сім'ями. Тому не дивно, що актори цього ситкому назавжди залишилися в серцях глядачів. Пропонуємо дізнатися, як змінилися найпам'ятніші персонажі.

Борис Щербаков – полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін

Борис Щербаков - полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін
Борис Щербаков – полковник/генерал-майор Павло Терентійович Бородін

Щербаков – один із найвідоміших акторів у всьому акторському складі на момент зйомок. Вже на той момент у нього на рахунку було понад сотню кіноробіт та театральних постановок. “Полковник Терентійович” яскраво підкреслив образ військовослужбовця у тодішньому кінематографі.

Олексій Маклаков – прапорщик Олег Миколайович Шматко

Олексій Маклаков - прапорщик Олег Миколайович Шматко
Олексій Маклаков – прапорщик Олег Миколайович Шматко

На момент зйомки у “Солдатах” чоловікові було 44 роки. Незважаючи на відносно пізній старт зйомок у кіно, він був легко і швидко навчаємо, і йому на “відмінно” вдалася роль. Крім того, його можна побачити в ролі Світлого мага Семена з “Нічної варти” та “Денної варти”, а також помітити в акторському складі фільму “Дві долі”. Проте його дізнаються саме за роль Шматка.

Павло Майков – капітан Павло Наумович Кудашов

Павло Майков - капітан Павло Наумович Кудашов
Павло Майков – капітан Павло Наумович Кудашов

Майков, звичайно, засвітився у серіалі Бригада, і був улюблений усіма за ролью “Бджоли”. На жаль, йому не вдалося вибратися з пастки актора однієї ролі. Проте свою роль у “Солдатах” він відіграв успішно. До речі, за роки після зйомок серіалу він майже не змінився — такий самий харизматичний і улюбленець жінок.

Ольга Фадєєва – медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва

Ольга Фадєєва - медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва
Ольга Фадєєва – медпрацівник, сержант Ірина Пилєєва

Фадєєва сподобалася всім чоловікам. Вона приваблива та харизматична як тоді, у медичному халаті на знімальному майданчику “Солдат”, так і зараз.

Пилєєва також брала участь у повнометражних картинах “Солдати. Привіт, рота, Новий рік!” та “Солдати. Новий рік, твою дивізію”.

Іван Моховиков – рядовий старлівець Кузьма Соколов

Іван Моховиков - рядовий старлівець Кузьма Соколов
Іван Моховиков – рядовий старлівець Кузьма Соколов

Це один із головних героїв серіалу “Солдати”, який назавжди залишився його символом. Моховіков виконав головну роль у всіх сезонах російської картини, який сподобався глядачам.

Зараз Іван продовжує акторську діяльність, знімаючись у кіно, та граючи також у театрі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.