Померлі актори серіалу “Кухня”: вони пішли дуже рано та змусили фанатів лити сльози – імена та причина смерті

Список померлих акторів серіалу "Кухня" поповнюється. Дізнайтеся, хто з улюблених акторів пішов назавжди і більше не з'явиться на майданчику.

Кожна людина у своєму житті хоча б раз відвідувала ресторан чи кафе, але не всі знають “кухню” цієї сфери зсередини. Саме тому серіал “Кухня” так сподобався телеглядачам, проте не всі улюблені герої зможуть порадувати фанатів новими появами на екранах.

Померлі актори серіалу “Кухня”

Дмитро Мирон помер у віці 42 років, не маючи шкідливих звичок та проблем зі здоров’ям. Друзі та колеги актора впевнені, що він звів себе в могилу перевантаженим робочим графіком та постійним стресом. У “Кухні” Дмитро зіграв епізодичну роль, адже більшу частину своєї кар’єри він блискуче грав на театральній сцені, а не на телебаченні.

Помер актор серіалу Кухня
Помер актор серіалу Кухня Дмитро Мирон

Шанувальники знають Наталю Юннікову як головну героїню з “Повернення Мухтара” – Василісу Михайлову. А в “Кухні” вона втілила образ шахрайки. Саме ця робота стала останньою для Юннікової – у 37 років вона пішла з життя після перенесеного інсульту.

Померла актриса серіалу Кухня Наталія Юннікова
Померла акторка серіалу Кухня Наталія Юннікова

Сергій Афанасьєв теж свого часу поповнив акторський колектив “Кухні”, розбавивши колоритний дует кухарів Сені та Феді. Він грав жебрака на інвалідному візку, що не стало для нього проблемою, адже у його фільмографії були найрізноманітніші ролі. У вересні 2019 року Афанасьєв помер після тривалої хвороби, коли йому було 55 років.

Юрій Рожков за життя насправді був шеф-кухарем, а не актором. Проте його запросили у 4 сезон взяти участь у зйомках епізоду про кулінарне шоу Дмитра Нагієва. Життя Рожкова обірвав інфаркт, він помер 45-річним.

Помер актор серіалу Кухня Юрій Рожков
Помер актор серіалу Кухня Юрій Рожков

У січні 2022-го помер ще один актор серіалу “Кухня” – Іван Рудаков. Зірка мав проблеми з серцем і легенями після перенесеного ковіду. Його стан погіршувався різко і раптово, Рудакова поклали в реанімацію і підключили до апарату ШВЛ, але дива не сталося. Іван помер у віці 43 років.

Помер актор серіалу Кухня Іван Рудаков
Помер актор серіалу Кухня Іван Рудаков

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.